Gratis E-guide

In 5 stappen jouw merkverhaal schrijven

Je hebt je missie dan wel kraakhelder in je hoofd en in je hart, maar even in een paar zinnen verwoorden wat je nu precies hoe en voor wie waarom doet,
is een ander verhaal.


Je Brand Story schrijven in 5 stappen
Je hebt je missie dan wel kraakhelder in je hoofd en in je hart, maar even in een paar zinnen verwoorden wat je nu precies hoe en voor wie waarom doet, is een ander verhaal. Download de Brand Story e-guide en laat me je helpen om jouw verhaal op op jouw manier te vertellen.

Je scherm is wit. Je ziet sterretjes, en niet op een goede manier.
Er rolt nog net geen traan over je wang, of nouja, iets met een stofje in je oog. De datum van vandaag staat als een frons op je voorhoofd gebeiteld. Want deze dag zal voor altijd de geschiedenisboeken ingaan als de dag waarop jij alweer blokkeerde bij het schrijven van je ‘over mij’ tekst voor je website.

En dat is niet zomaar een tekst, nee, het is jouw virtuele eerste indruk, en die blijft hangen. Dus met wat copy/paste uit je vriendenboekje uit groep 7 kom je er niet, want je potentiële klanten vinden het vast leuk voor je dat je van spaghetti en Rocycle houdt, maar ze willen toch echt wel weten wat jij voor hen kan betekenen. De opsomming van bedrijfsfeitjes mag je ook voor op saaie kringfeestjes bewaren, want jouw merkverhaal is zoveel meer dan dat.

Een Brand Story zorgt ervoor dat de stap om met jou samen te werken een stuk kleiner wordt. En ik heb goed nieuws voor je: want ik heb een e-guide voor je geschreven waarin ik je leer hoe jij zelf je eigen Brand Story kan schrijven. Gratis.

Omdat ik vind dat we zoveel unieke verhalen met ons meedragen, en die nog steeds veel te weinig delen, terwijl je er écht een verschil mee kan maken. En omdat ik weet hoe frustrerend het is om dat verschil te willen maken, maar er de woorden niet voor te vinden.

Het ultieme doel van een Brand Story is dat je iemands hart raakt, inspireert, met wat je doet en wie je bent. Het laat hen weten dat je om hen geeft, hen hoort. Een Brand Story laat hen jouw impact voélen.

In 5 stappen jouw merkverhaal schrijven

Start vandaag nog...

Ik deel de belangrijkste (én de makkelijkste) stappen die je vandaag nog kan ondernemen om jouw visie krachtig met de wereld te delen. Per onderdeel stel ik je wat vragen waarvan je de antwoorden aan het eind bij elkaar tot een helder verhaal kan puzzelen. En dan krijg je ook nog eens een waardevol cadeautje van me aan het eind (tip: het begint met een K en het eindigt op orting).

In deze gratis e-guide leer jij:
– wie jouw doelgroep is en hoe je er een verbinding mee maakt
– hoe jij authentiek kan opvallen zonder te hoeven schreeuwen
– hoe jij je visie verpakt in een kernboodschap die je makkelijk kan vertellen
– hoe een sterk merkverhaal in elkaar zit en hoe jij dat van jou kan schrijven

Download de E-guide nu!
Vul je gegevens hieronder in...